Forældre øremærker børnepengene: Det er blevet stor shoppedag i Tilst

Foto: PR.
dato

Den dag, hvor børnepengene tikker ind, fordobles salget hos Børneloppen i Tilst ved Aarhus. Her oplever man, at forældre i stigende grad øremærker børnepengene til bestemte indkøb til deres børn. 

 Den 19. april bliver der særligt travlt i Børneloppen i Aarhus. Det er nemlig den dag, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, og det giver omtrent en fordobling af salget i forhold til en normal lønningsdag i den lokale Børneloppen. 

De dage, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, har vi virkelig gang i butikken. Og det er en tendens, vi ser mere og mere, at forældrene simpelthen vælger at bruge pengene specifikt på børnene og gerne lige så snart, pengene kommer ind, siger Jacob Thylstrup, der er indehaver af Børneloppen i Aarhus, Tilst.

 Børnepengene kommer fire gange årligt omkring den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Ikke nok med at salget her stiger til omtrent det dobbelte, så har Børneloppen oplevet en stigning på børnepengedagene i 2023 på 39 procent i forhold til 2022. 

Bobler, pænt tøj og udvidet åbningstid
Grundet den store shoppetrang har man hos Børneloppen valgt at gøre noget ud af børnepengedagene med udvidet åbningstid og lidt bobler til de shoppende forældre. 

– Normalt har butikken åbent til klokken 19, men vi holder længere åbent på de dage, hvor der kommer børnepenge, både fordi der er rigtig godt gang i forretningen, men også fordi det er gået hen og blevet lidt en særlig dag, hvor vi gør noget mere ud af oplevelsen og serverer lidt til vores aftenkunder. Vi ser faktisk også en del især af mødrene, der gør lidt ud af sig selv, når de kommer til Late Night shopping, siger Jacob Thylstrup.

Fredag den 19. april holder Børneloppen i Tilst Late Night Shopping og forlænger åbningstiden til kl. 20.30. 

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk

Kilde: Børneloppen