Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Tilst - onsdag den 28. juli

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

**

 

Generende scooter blev inddraget

Borgere på Honningvænget i Tilst kontaktede tirsdag kl. 14.20 politiet, da de i flere dage havde været genereret af crossere, som kørte hurtigt på fortove og stier. En patrulje kørte straks til stedet og fik efter meget kort tid øje på en scooter som kom kørende med to personer på uden hjelm og uden nummerplade. Betjentene satte efter scooteren og fik dem kort efter vinket ind til siden.

Scooterens passager var en 28-årig mand, som blev sigtet for at sidde bag på knallerten og for ikke at have haft styrthjelm på. Mens sigtelserne blev givet til scooterens passager, slog den anden betjent scooterens registreringsnummer op, og det viste sig, at den ikke var registreret. Føreren af scooteren, en 18-årig mand, havde desuden heller ikke førerret til scooteren.

Den 18-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at have tegnet forsikring på scooteren, for ikke at omregistrere den og for at køre uden hjelm. Scooteren blev inddraget og den 18-årige blev behørigt vejledt om, at han kunne få scooteren igen, når han kunne fremvise ny registreringsattest og nummerplader samt en fører, som faktisk måtte køre den.

**

 

Scooter forsøgte at køre fra politiet

En mand på scooter blev tirsdag kl. 15.54 set køre rundt på Katrinebjergvej, hvor han kørte og kiggede ind i de parkerede biler. Da beskrivelsen svarede til en person, som flere gange var set stjæle fra biler på stedet, kørte en patrulje hurtigt derhen. Betjentene fik hurtigt øje på manden, som kom kørende på cykelstien modsat færdselsretningen. Patruljen forsøgte at tage kontakt til manden, som dog hurtigt accelererede og forsøgte at køre væk fra patruljevognen, som eftersatte ham.

Den 37-årige mand, som kørte scooteren, kørte på et tidspunkt i høj fart op på et fortov på Slotslyngen. Her mistede han herredømmet over scooteren og væltede og blev umiddelbart efter anholdt. Den 37-årige blev i første omgang sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for forsøg på tyveri fra biler. Da han desuden virkede påvirket, blev han sigtet for narko- og spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget blodprøver.

**

 

Smed pose med narko ud af vinduet

Tirsdag kl. 16.43 tog en patrulje kontakt til en bil, der holdt stille i krydset mellem Vorregårds Alle og Solhvervsvej i Aarhus. I bilen sad fire mænd på hhv. 18, 18, 20 og 31 år. Den 18-årige mand, som var passager på forsædet, sad med armen ude af vinduet. I hånden holdt han en pose med skunk og hash pakket i salgsposer, som han lod falde ned under bilen, da betjentene tog kontakt.
Alle fire mænd blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.


**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 11.14 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Havhusevej og Molsvej ved Rønde. En 77-årig kvindelig bilist, som kom kørende ad Molsvej overså og påkørte en forankørende, 30-årig kvindelig bilist, som holdt stille for at dreje til højre. Ingen af kvinderne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 11.28 skete der et færdselsuheld på Kongevejen i Aarhus, da en 6-årig dreng løb ud på kørebanen foran en 58-årig mandlig bilist, hvorved den 58-årige ramte drengen, som brækkede benet.

Tirsdag kl. 12.59 skete der et færdselsuheld i rundkørslen ved Nørrebakke og Nørrealle i Ebeltoft. En 68-årig kvindelig bilist overså, da hun skulle køre ud af rundkørslen, en 48-årig kvindelig cyklist. Den 68-årige ramte cyklisten med bilens bagerste hjørne, hvilket fik cyklisten til at vælte. Den 48-årige havde smerter i ben, hofte og arm men umiddelbart ingen brud.

Tirsdag kl. 14.37 skete der et færdselsuheld ved en vaskehal på en tankstation på Skanderbrogvej i Viby. En 58-årig mandlig bilist var kommet skævt ind i vaskehallen, og ville derfor bakke ud igen. Her ramte han dog en 28-årig mandlig bilist, som holdt i kø til vaskehallen. Ingen kom til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 15.48 skete der et færdselsuheld på Obstrupvej i Mårslet. En 70-årig mandlig bilist som kørende ad Tingskov allé skulle dreje til højre ad Obstrupvej, og ramte her en 62-årig mand, som kom kørende i kørestol. Den 62-årige blev kørt på hospitalet for at blive behandlet for sine skader, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.

En 32-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 16.25 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Majorvej i Randers. Manden blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt kørekortet.

En 18-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 21.39 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i en personbil på Tørvebryggen i Randers. Den 18-årige blev standset efter tip fra en opmærksom medtrafikant, som mistænkte ham for at være påvirket, da han flere gange brugte hornet og råbte ud af vinduet ved et rødt lys. Kort efter kunne en patrulje standse ham og tage ham med på hospitalet til blodprøver.

En 25-årig mandlig knallertfører blev natten til onsdag kl. 01.00 standset af en patrulje på Vibæk Strandvej i Ebeltoft. Da han havde promille over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

 

På Vestergårdsvangen i Viby begået den 27/7 kl. 23.16


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi