Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Tilst - mandag den 19. juli

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte fremstillinger i dag. 

To mænd sigtet for narkosalg – 16-årig årig råbte af betjente

En patrulje fik søndag kl. 21.03 mistanke til to mænd på 18 og 19 år, som sad i en bil på Søndre Ringgade i Aarhus C. 

Da betjentene havde mistanke til, at mændene havde stoffer i bilen, blev begge visiteret, og bilen blev ransaget. Under ransagningen fandt patruljen flere salgsposer med hash og skunk og nogle tusinde kroner i kontanter, og derfor blev begge mænd sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Den 19-årige blev desuden sigtet for overtrædelse af knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en kniv. 

Mens patruljen var i gang med opgaven, kom en mindre gruppe drenge gående forbi, og den ene af dem, en 16-årig dreng, råbte skældsord efter den ene betjent. Han blev derfor sigtet for fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand, og hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet. 

**

 

Brand i biler i Aarhus

Politi og brandvæsen rykkede natten til mandag kl. 2.50 ud til en bilbrand på en p-plads på Langenæs i Aarhus C. Da politiet kom frem, stod der store flammer op af bilen, og branden havde bredt sig til to biler, der stod ved siden af. 

Brandvæsnet fik slukket ilden, men bilen nåede stort set at brænde helt ud, mens de to andre biler fik større brandskader. 

Det var umiddelbart ikke muligt at klarlægge, hvordan branden var opstået. 

**

 

Containerbrande i Brabrand

Østjyllands Politi fik søndag kl. 23.35 en anmeldelse om, at der var ild i to affaldscontainere på Dortesvej i Brabrand. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket brandene, der ikke nåede at sprede sig. Ingen kom til skade ved brandene, som politiet formoder er påsat. 

**

 

Mindre brand i lejlighed i Grenaa

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 19.29 ud til en brand i en lejlighed på Ådalen i Grenaa. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, der var opstået i køkkenet ved nogle kogeplader. Branden nåede ikke at sprede sig yderligere, og den kvinde, der bor på stedet, kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

Færdsel

Søndag kl. 8.16 skete der et færdselsuheld i et krydset Grenåvej/Kronjydevej i Over Romalt ved Randers SØ. En 56-årig mandlig bilist svingede til højre og ramte ind i en 37-årig mand, der kom cyklende ligeud. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Søndag kl. 18.25 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Borgergade i Knejsted ved Havndal. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Skarøvænget i Tilst begået mellem mandag d. 12/7 kl. 10.00 og søndag d. 18/7 kl. 9.00 
På Blåbærhaven i Lystrup begået mellem torsdag d. 15/7 kl. 19.30 og søndag d. 18/7 kl. 17.30
På Kirkevænget i Tranbjerg begået mellem lørdag d. 17/7 kl. 16.00 og søndag d. 18/7 kl. 20.00
På Rosendalvej i Stavtrup begået mellem onsdag d. 14/7 kl. 10.00 og søndag d. 18/7 kl. 21.00
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi