Kilde: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Nyt fra Tilst - lørdag den 5. september

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi lørdag den 5. september 2020


Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i Østjyllands Politikreds.


Kvalificeret vold ved anvendelse af kniv

Lørdag kl. 0131 modtog vi flere anmeldelser via 112, at der var uorden ud for en adresse på Nordlandsvej i Risskov. Politipatruljerne konstaterede ved ankomsten, at en 33 årig mand var blevet knivstukket i den ene arm. To gerningsmænd kunne umiddelbart identificeres. De blev anholdt kort tid efter. Det drejer sig om en 26 årig og en 28 årig mand. Sagen efterforskes for at afdække, hvad der gik forud for episoden. Det vurderes, om der er grundlag for fremstilling i grundlovsforhør af de to anholdte. Vi melder ud senere på twitter, om der sker fremstilling i grundlovsforhør.

***

Vold, ulovlig tvang, brugstyveri og vold mod politiet

Lørdag kl. 03.05 på en tankstation på Udbyhøjvej i Randers blev en 28-årig kvinde kontaktet af en ukendt mand, som sagde, at han ville have hendes bil. Da den 28-årige kvinde ikke ville udlevere sin bil, blev hun slået i ansigtet og frataget sine bilnøgler, hvorefter den ukendte mand kørte fra stedet. Politifolk i en patruljebil fik øje på køretøjet, som herefter blev eftersat fra Randers ad motorvej E-45 i sydlig retning. Det blev bragt til standsning i Sydøstjyllands Politikreds. I forbindelse med anholdelsen begik gerningsmanden vold mod politiet. Han er en 23 årig mand fra Randers. Det vurderes, om der er grundlag for fremstilling i grundlovsforhør. Meldes ud senere på twitter.

***

Færdsel

Fredag kl. 08.02 skete der et færdselsuheld på Vorregårds Allé i Århus N, da en 25-årig kvindelig bilist kørte frem for grønt lys med ca. 20-30 km/t. og svingede til venstre ad Vejlby Ringvej, hvor hun overså sin vigepligt, og påkørte en 13-årige dreng på cykel, der kørte ad Risvangs Alle mod Vorregårds Alle.
Der skete ingen personskade.

Fredag kl. 11.53 skete der et færdselsuheld på Trøjborgvej i Århus C, da en 27-årig mandlig bilist overså sin vigepligt. Den 27-årige mand kørte på Nordre Ringgade, hvor han foretog et højresving ind foran en 16-årig mand på scooter, som kørte på cykelstien, hvorved der skete sammenstød.
Ingen tilskadekomne.

Fredag kl. 20.25 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Funch Thomsens Gade i Århus N

Fredag kl. 20.40 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Århus C. Den 24-årige blev desuden sigtet for kørsel frem for rødt lys samt kørsel uden sele.

Fredag kl. 20.53 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Østjyske Motorvej ved Tilst.


***

IndbrudDer er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Rønnevangen i Sabro begået d. 4/9 mellem kl. 08.30 og kl. 12.15
På Søgade i Århus C begået mellem d. 3/9 kl. 14.00 og d. 4/9 kl. 11.50

Flere artikler