Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

Forsøgte at flygte med stoffer i lommen – blev indhentet af betjent

En patrulje lagde mandag kl. 16.52 mærke til en mand, der kørte rundt på elcykel på Sydhavnsvej i Aarhus på et stykke, hvor man ikke må cykle. Inden de nåede at få fat i cyklisten kørte han over for rødt i krydset Marselis Boulevard/Østhavnsvej, og nu satte betjentene udrykning til for at få manden til at standse. 

Da han fik øje på politibilen, valgte han dog i stedet at smide cyklen og løbe over Østhavnsvej og hen mod Strandvejen. En af betjentene var sat efter ham til fods, og da han var noget hurtigere til bens, tog det ham ikke længe at indhente cyklisten, en 44-årig mand, som blev anholdt på stedet. 

Under visitationen af den 44-årige fandt betjentene en kniv og en mindre mængde heroin, kokain og hash, hvilket udløste sigtelser for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer. 
Derudover blev han sigtet for at have ignoreret færdselstavlen på Sydhavnsvej, for at køre over for rødt og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. 

Da betjentene spurgte ind til, hvor han havde cyklen fra, forklarede han, at han havde købt den kontant af en mand på gaden. Betjentene mistænkte, at cyklen var stjålet, så den blev beslaglagt, og den 44-årige blev sigtet for hæleri. 

Husk at skrive dit stelnummer på din cykel ned, så du altid har det liggende. Hvis du får din cykel stjålet, så anmeld tyveriet og angiv dit stelnummer. Så er det meget nemmere for os at finde frem til rette ejer, hvis vi finder en stjålet cykel.

**

 

Eftersøgt til afsoning gemte sig i lejlighed

En 26-årig mand kørte mandag kl. 18.20 over for rødt i krydset Karen Blixens Boulevard/Inger Christensens Gade i Brabrand. En patrulje i nærheden opdagede forseelsen og satte udrykningen til, og det fik manden til at smide bilen ved Bazar Vest, hvorefter han løb afsted til fods ned ad Inger Christensens Gade. 

En betjent løb efter, og han så, at den 26-årige løb ind gennem en åben terrassedør i en tilfældig lejlighed, hvor en ung kvinde og mand og bor. De hjalp kortvarigt med at holde den 26-årige tilbage, indtil betjenten kom frem og lagde ham i håndjern. 

Det viste sig, at den 26-årige var søgt til afsoning af en fængselsstraf, og han blev derfor kørt til arresten. Inden da fik han dog lige foretaget en blodprøve, da betjentene mistænkte, at han var narkopåvirket under kørslen. 

I den ene lomme havde den 26-årige en mindre mængde hash, og i bilen lå en kniv – begge dele blev han sigtet for at besidde. 

Derudover blev han sigtet for at køre over for rødt, for husfredskrænkelse og for falsk anklage, da han i første omgang forsøgte at udgive sig for at være sin bror.  

**

 

27-årig udsat for røveri

Østjyllands Politi fik mandag kl. 18.54 en anmeldelse om, at en 27-årig mand netop havde været udsat for røveri på Haurumsvej i Tilst

Ifølge den 27-årige havde han lavet en aftale om at købe en mobiltelefon, der var sat til salg på DBA.

Da han mødte op på det aftalte sted, dukkede to mænd op, og i stedet for en handel, udviklede det sig til et røveri, da han ikke fik mobiltelefonen og blev frarøvet sine penge. 

Under røveriet blev han overfaldet med slag og fik sprøjtet peberspray i ansigtet. Herefter stak mændene af fra stedet, og politiet blev tilkaldt. 

Flere patruljer var kort efter i området, men gerningsmændene blev ikke fundet. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen. 

**

 

Skabte uro i bus og blev anholdt

En 32-årig mand blev mandag kl. 22.30 anholdt, efter han havde opført sig aggressivt og voldeligt i en bybus i Hasle. 

Ifølge vidner havde den 32-årige råbt af en kvinde og en mand på 25 og 27 år og efterfølgende overfaldet dem med slag. Den 27-årige mand fik dog hurtigt lagt den 32-årige ned, og politiet blev tilkaldt. 

Da betjentene kom frem, blev den 32-årige anholdt og sigtet for vold. Hverken den 25-årige eller 27-årige var umiddelbart kommet alvorligt til skade ved overfaldet. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 8.03 skete der et færdselsuheld i krydset Skolegade/Nørreled i Hou. En 30-årig kvinde kørte på sin elcykel ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 39-årig kvinde. Cyklisten væltede ned på asfalten og pådrog sig nogle mindre skader. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 14.24 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i nordgående retning. En 82-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 26-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 82-årige blev sigtet for at ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 14.30 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Rosenhøj i Viby. Ifølge en 72-årige kvinde blev hun påkørt af en bil, da hun var i færd med at krydse vejen på sin firhjulede elscooter. Efterfølgende kørte bilisten fra stedet uden at give sig til kende. Den 72-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.  

Mandag kl. 17.22 blev en 52-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Gl. Viborgvej i Randers NV. 

Mandag kl. 20.04 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i nordgående retning ved Fårup. En bil ført af en 62-årig kvinde væltede om på siden, angiveligt på grund af kraftig vind. Hverken kvinden eller de to passagerer i bilen kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 20.20 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vestre Ringgade i Aarhus V. Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da patruljen fandt en mindre mængde hash på ham. 

Natten til tirsdag kl. 1.00 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Paderup Boulevard i Randers SØ. 

Natten til tirsdag kl. 1.03 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vejlby Ringvej i Aarhus N. Da betjentene fandt nogle tramadol-piller i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Annettevej i Brabrand begået mellem fredag d. 29/7 kl. 11.30 og mandag d. 1/8 kl. 12.30
På Elektravej i Randers SØ begået mellem søndag d. 31/7 kl. 9.30 og mandag d. 1/8 kl. 15.15
På Bjørnbaksvej i Viby begået mandag d. 1/8 mellem kl. 15.00 og kl. 15.30
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi