Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.30 to thailandske kvinder på hhv. 30 og 39 år i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De to kvinder blev tirsdag sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt ophold under en kontrol på en massageklinik i Aarhus, og de blev begge tilbageholdt på Udlændingeloven. 

Udlændingestyrelsen har vurderet, at de to kvinder skal udvises af landet, og anklagemyndigheden anmoder derfor retten om at kunne tilbageholde kvinderne, indtil udvisningen kan effektueres. 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.30 en 36-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Hun sigtes for at have været i besiddelse af en større mængde kokain med henblik på videreoverdragelse. 

Den 36-årige blev anholdt torsdag kl. 18.05 i en lejlighed i Tilst, hvor hun blev fundet i besiddelse af noget kokain. 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

**

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 13.00 en 43-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for forsøg på manddrab ved natten til fredag i hans lejlighed på Viborgvej i Randers C at have stukket en 35-årig kvinde flere gange med kniv. Kvinden, der er den 43-åriges tidligere samlever, er indlagt i kritisk tilstand. 

Natten til fredag kl. 1.37 rykkede flere patruljer ud til lejligheden, og da betjentene kom frem, traf de den 43-årige mand og den 35-årige kvinde på stedet. Kvinden blev hurtigt kørt til hospitalet, mens manden blev anholdt. 

Politiet vil fredag være til stede i lejligheden, hvor der skal foretages flere tekniske undersøgelser. 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

**

Flere tyverier fra biler i Aarhus

Torsdag morgen kl. 8.47 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der havde været indbrud i flere biler, der holdt parkeret på en p-plads på Tangkrogen på Marselisborg Havnevej i Aarhus. 

En patrulje blev sendt til stedet, og de kunne konstatere, at mindst ni biler havde fået knust en rude, hvorefter der var stjålet forskellige værdier fra bilen. Tyverierne er formentligt sket sent torsdag aften eller tidligt fredag morgen.  

Ud over de ni tilfælde på Tangkrogen er der det forgangne døgn anmeldt yderligere syv indbrud i biler forskellige steder i Aarhus. 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig lader værdier ligge i bilen. Gør det evt. tydeligt for tyven, at der ikke er noget i værdi i bilen ved fx at åbne handskerummet og fjerne ”hattehylden” i bagagerummet. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 07.03 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Rude Havvej og Rådhusgade i Odder, da en 22-årig mandlig fører af en varebil skulle foretage et højresving og her ramte en 39-årig mand, der kom kørende på en scooter. Den 39-årige pådrog sig nogle skader ved uheldet og blev efterfølgende indlagt. Den 22-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag mellem kl. 17.30-22.00 stod en af politiets fotovogne ved Østjyske Motorvej ved tilkørslen tæt på Søften. Her blev 142 bilister målt til at køre hurtigere end de tilladte 110 km/t. Seks bilister kørte så stærkt, at de kan se frem til et klip i kørekortet, mens en enkelt bilist nåede op på så høj en hastighed, at han står til en betinget frakendelse af kørekortet. 

Torsdag kl. 18.44 skete der et færdselsuheld på Vibæk Strandvej i Ebeltoft. En 65-årig mandlig bilist påkørte et helleanlæg og ramte ind i et skilt, der knækkede og væltede ned i en bil ført af en 25-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Nogle vidner, der så uheldet, vurderede, at den 65-årige var beruset, og de tilbageholdt ham derfor og kontaktede politiet. Da betjentene kom frem, blæste den 65-årige i et alkometer, der indikerede, at hans promille var for høj til at køre bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel og fik foretaget en blodprøve. 

Torsdag kl. 20.56 blev en 31-årig mand standset af en patrulje på Grundtvigsvej i Viby. Den 31-årige er frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da det var femte gang inden for de sidste tre år, at den 31-årige blev taget i at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Rislundvej i Risskov begået mellem tirsdag den 25/10 kl. 12.30 og torsdag den 17/10 kl. 17.00
På Vestergade i Aarhus C begået torsdag den 27/10 mellem kl. 10.00 og kl. 12.00
På Hamphøjvej i Højbjerg begået torsdag den 27/10 mellem kl. 07.30 og kl. 12.20
På Niels Bohrs Vej i Randers NV begået torsdag den 27/10 mellem kl. 12.02 og kl. 12.20
På Amtsvejen i Randers NØ begået mellem tirsdag den 25/10 kl. 16.00 og torsdag den 27/10 kl. 09.35

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi