Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. to planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus kl. 10.15

En 24-årig mand fra Egypten vil torsdag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Aarhus. Retsmødet finder sted kl. 10.15.

Den 24-årige mand er sigtet for tre forskellige forhold af dokumentfalsk ved at have gjort brug af et falsk bulgarsk pas.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, så derfor ønsker Østjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt at oplyse yderligere om sagen.

**

 

Grundlovsforhør ved retten i Randers kl. 12.30

Onsdag kl. 17.38 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et tyveri fra en forretning i Auning. Ved patruljens ankomst blev en 28-årig rumænsk mand anholdt, sigtet for butikstyveriet.

Den 28-årige mand vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers. Retsmødet finder sted kl. 12.30. 

**

 

Kvinde fundet død

En 79-årig kvinde blev onsdag kl. 15.42 fundet liggende i vandet ved Lilleåen i Hadsten. Hun blev kort tid efter erklæret død.

Kvinden var forinden blevet meldt savnet af familien, da hun sidst var blevet set på sin bopæl i Hadsten natten til onsdag.

På pårørende er underrettet, og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Vanvidskørsel i Favrskov

En 53-årig kvinde blev onsdag kl. 10.13 målt til at køre mindst 108 km/t af en fotovogn på Clausholmvej i Voldum, hvor den tilladte hastighed er 50 km/t.

Efterfølgende fandt en patrulje frem til det pågældende køretøj i nærområdet, hvor det blev bragt til standsning på Skadervej. 

Føreren blev straks genkendt fra målingen og identificeret af betjentene som værende den 53-årige ejer af køretøjet. Hun blev sigtet for vanvidskørsel, da hendes målte hastighed havde overskredet den tilladte hastighed med mere end 100 procent. Kvindens køretøj blev i samme forbindelse beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

**

 

Kniv i baggård

Onsdag kl. 12.55 blev en 16-årig ung mand sigtet for at være i besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted uden et anerkendelsesværdigt formål. Den 16-årige blev fundet i besiddelse af kniven i en baggård i Ryomgård.

 

Kniven blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 07.13 skete der et færdselsuheld på Hobrovej i Randers NV, hvor en 36-årig kvinde kom kørende i sydlig retning og påkørte en anden bil, der holdt parkeret. Sammenstødet opstod, da den 36-årige kvinde ikke fik trukket langt nok udenom i forsøget på at undgå påkørsel med den modkørende trafik. I den parkerende bil befandt en 37-årig mand sig, men ingen personer kom til skade i forbindelse med sammenstødet.

Onsdag kl. 07.32 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand, hvor tre biler var involveret. En 24-årig kvinde overså, at den forankørende trafik bremsede kraftigt op, hvorfor hun påkørte den forankørende bil, der i den forbindelse blev skubbet op i et tredje køretøj. En 63-årig mand og en 42-årig kvinde befandt sig i de øvrige køretøjer, men ingen personer kom til skade i uheldet, hvor der dog skete betydelig materiel skade.

Onsdag kl. 8.25 skete der endnu et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand, hvor en personbil i sydgående retning for sent opdagede, at den forankørende bremsede hårdt op. Ved sammenstødet skete der begrænsede materielle skader, og ingen personer – hverken den 76-årige mand, der var skyld i sammenstødet, eller den 38-årige kvinde i den forankørende bil – kom til skade.

Onsdag kl. 12.11 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Viby J i nordgående retning, hvor en 34-årig kvinde mistede kontrollen over sit køretøj og påkørte autoværnet. Bilen endte i græsrabatten, men både fører og køretøj slap fra uheldet uden større skade.

Onsdag kl. 16.22 skete der et færdselsuheld på Havkærvej i Tilst i rundkørslen ved Blomstervej. Her overså en højresvingende varebil en knallert på cykelstien i rundkørslen, som blev påkørt. Den 21-årige mandlige knallertfører kom lettere til skade, og den 52-årige fører af varebilen blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 16.49 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand, hvor kødannelse medførte, at en 22-årig kvinde kørte op bag en forankørende bil, der blev ført af en 56-årig mand. Ingen personer kom til skade under sammenstødet.

Onsdag kl. 18.17 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor en 40-årig kvinde ikke overholdt sin vigepligt og var skyld i en højresvingsulykke. I forbindelse med, at kvinden svingede fra Silkeborgvej og ind på en tankstation, ramte hun en 22-årig mandlig cyklist, der kom kørende på cykelstien. Cyklisten slap fra uheldet uden større skader, og der skete begrænsede med materielle skader.

Torsdag kl. 00.26 skete der et færdselsuheld på Brendstrupgårdsvej i krydset ved Randersvej i Aarhus N. En 22-årig mand mistede herredømmet over sin bil, der dermed påkørte en færdselstavle og fortsatte cirka 100 meter i modsatte vognbane, hvor bilen kørte over et mindre helleanlæg og landede på taget. Hverken føreren eller andre personer kom til skade i uheldet, hvor der dog skete betydelige materielle skader. Den 22-årige er blevet sigtet for en overtrædelse af færdselsloven ved ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed i trafikken i forbindelse med uheldet.

 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Marienborgvej i Randers NØ begået onsdag d. 16/11 kl. 8.46.
På Parkvangen i Solbjerg begået i perioden fra onsdag d. 16/11 kl. 10.00 til kl. 14.10.
På Digesvalevej i Skødstrup begået i perioden fra tirsdag d. 15/11 kl. 16.00 til onsdag d. 16/11 kl. 15.00.
På Hans Tausens Vej i Viby J begået i perioden fra onsdag d. 16/11 kl. 8.35 til kl. 19.00.
På Skansebakken i Ebeltoft begået onsdag d. 16/11 kl. 19.40.
På Jens Baggesens Vej i Aarhus N begået onsdag d. 16/11 kl. 21.34.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi