Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

Vidner søges efter episode i Harlev

Østjyllands Politi fik mandag kl. 16.13 en anmeldelse om, at en 10-årig pige var blevet udsat for vold af en mand i Byparken i Harlev. 

Den 10-årige har forklaret, at hun kom cyklende gennem parken omkring kl. 16.00, da en mand stillede sig op på stien og spærrede vejen for hende, hvorefter han slog hende i ansigtet, inden han løb fra stedet. 

Kort efter blev episoden meldt til politiet, der hurtigt havde nogle patruljer i området. Blandt andet en hundepatrulje, der søgte efter spor på stedet. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen for at afklare, hvad der præcist er sket og skal blandt andet have afhørt pigen nærmere. 

** 

Tabt pung ledte til anholdelse efter indbrud

Natten til tirsdag kl. 3.35 gik alarmen i en butik på Kirkegade i Randers C, og da en vagt få minutter senere kom frem, kunne han konstatere, at der var begået indbrud på stedet. 

Han kontaktede politiet, der kort efter havde en patrulje på adressen. Der lå noget tøj fra butikken ude på vejen foran, og inde på stedet stod en tom kuffert, som gerningsmanden havde efterladt i al hast. 

Ud over kufferten fandt betjentene også en pung, der var tabt på gulvet. I pungen var der et sundhedskort, der tilhørte en 24-årig mand, og hans navn blev derfor meldt ind på radioen til patruljerne i området. 

Kort tid efter traf en patrulje den 24-årige, der gik rundt på Dytmærsken få hundrede meter fra gerningsstedet. Han havde svært ved at forklare, hvordan hans pung var endt på gerningsstedet, og han blev derfor anholdt og sigtet for indbruddet.    

**

Mindre tagbrand på skole

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 8.55 ud til en mindre brand på Sabro-Korsvejsskolen i Sabro. Nogle håndværkere var i færd med at montere tagpap på taget, og det er formentligt i den forbindelse, at branden opstod. 

Både elever og medarbejdere var hurtigt ude af bygningen, og ingen kom umiddelbart noget til. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, men der kom en del røg, og der skete materielle skader på flere klasselokaler på grund af branden og vandet og skummet fra slukningsarbejdet. 

**

 

Udenlandsk kvinde anholdt efter kontrol

Betjente fra Østjyllands Politis udlændingeenhed foretog mandag eftermiddag kontrol af en massageklinik i Aarhus C, og her traf de en 41-årig kvinde fra Thailand, som forsøgte at løbe væk, da hun så politiet. 

Hun blev dog hurtigt anholdt, og da det viste sig, at hun hverken har gyldig opholdstilladelse eller tilladelse til at arbejde i landet, blev hun sigtet. 

Hun bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om hun skal udvises af landet. Derudover skal Center Mod Menneskehandel vurdere, om kvinden kan have været handlet. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 8.38 skete der et færdselsuheld på Djurslandmotorvejen ved Aarhus N. En 50-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 35-årig mand, der blev skubbet op i en bil med en 62-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 50-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 8.40 skete der et færdselsuheld i krydset Jægergårdsgade/Frederiks Allé i Aarhus C. En 30-årig mandlig bilist blev ifølge sin forklaring påkørt bagfra, hvorefter bilisten kørte fra stedet uden at give sig til kende. Den 30-årige kom umiddelbart ikke noget til ved uheldet. 

Mandag kl. 14.36 skete der et færdselsuheld på Hadstenvej i Randers SV. En 59-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 50-årig mand. Efter sammenstødet kørte den 59-årige af vejen og endte i grøften. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 59-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 17.27 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Gråstengade i Aarhus C. En 59-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset for at foretaget højresving og ramte ind i en 68-årig kvinde, der kom cyklende ligeud – modsat kørselsretningen. Cyklisten væltede ned på asfalten, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt – cyklisten for at cykle mod færdselsretningen. 

Natten til tirsdag kl. 1.20 blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Gl. Hobrovej i Randers NV. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Værumvej i Vissing begået mellem onsdag d. 19/10 kl. 7.30 og mandag d. 24/10 kl. 7.40
På Guldregnvej i Randers NØ begået mellem fredag d. 21/10 kl. 22.30 og mandag d. 24/10 kl. 2.00
På Tuestensvej i Tilst begået mandag d. 24/10 kl. 13.00
På Saloparken i Odder begået mellem mandag d. 17/10 kl. 13.00 og mandag d. 24/10 kl. 15.15
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi