Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Randers 

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl 11.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør ved retten i Randers. Han er blandt andet sigtet for at have begået grov vold, røveri og vidnetrusler mod en 39-årig kvindelig bekendt.

Episoden fandt sted onsdag aften i sidste uge på en adresse i Hornslet, og den 30-årige mand blev anholdt i går aftes på en adresse i Tranbjerg.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning, og Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt. 

**

 

Kvinde anholdt for at slå buschauffør

Mandag aften kl. 21.32 blev en 35-årig mandlig buschauffør udsat for vold, da en 31-årig kvindelig passager tildelte ham flere slag mod hovedet.

Episoden fandt sted på Ringvej Syd i Viby J, hvor den 31-årige kvinde kort forinden var steget på bussen, inden hun løb op mod chaufføren og begyndte at slå på ham.

Vidner overværede episoden, og en patrulje fra Østjyllands Politi blev straks sendt til stedet, hvor den 31-årige kvinde blev anholdt kl. 21.48, sigtet for at have begået vold mod en person i offentlig tjeneste.

Episoden vil nu blive undersøgt nærmere, og Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer.

**

 

Mulige tricktyve på spil

Mandag kl. 16.00 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer kort forinden havde franarret en 79-årig kvinde nogle smykker. 

Ifølge anmeldelsen havde en mand og en kvinde i en hvid bil taget kontakt til den ældre kvinde på Østergade i Hinnerup og spurgt hende om vej til apoteket. 

Mens de talte med kvinden, havde den ene af dem rørt ved kvinden ud gennem vinduet, hvorefter hendes smykker var blevet byttet ud med nogle falske smykker, som den fremmede kvinde angiveligt havde lagt i hendes lomme.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere signalement af de to mulige gerningsmænd, end at de ikke talte dansk.

Kl. 16.09 modtog politiet så en anmeldelse om, at en 89-årig kvinde i Hjortshøj havde været udsat for et smykketyveri på sin hjemadresse, hvorfra der var blevet stjålet for flere tusinde kroner smykker.

Den 89-årige havde lukket en fremmed kvinde ind i sit hjem og serveret et glas vand for hende. Senere opdagede den ældre kvinde, at hun havde fået stjålet smykker og kontanter.

Et vidne havde efterfølgende set to personer forlade stedet i en hvid personbil på tyske nummerplader. Vidnet beskrev de to personer som østeuropæiske af udseende. Østjyllands Politi efterforsker de to sager nærmere for blandt andet at få klarlagt, om de kan have relation til hinanden.

Vi opfordrer til, at man er ekstra opmærksom, hvis man bliver kontaktet på gaden af fremmede personer. Tag også gerne en snak med dine ældre familiemedlemmer om, at de skal passe godt på deres værdigenstande.

Spejderhytte udbrændt

Natten til tirsdag kl. 02.59 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i en spejderhytte på Pindsmøllevej i Edslev.

Ved patruljens ankomst til stedet kl. 03.12 kunne det konstateres, at spejderhytten allerede var udbrændt til soklen, og at kun en murstensskorsten stod tilbage på matriklen.

I en afstand på op til ti meter fra den 60-70 kvadratmeter store spejderhytte var der opstået brand i flere grene, men slukningsarbejdet fra brandvæsenet gjorde, at ilden ikke spredte sig yderligere.

Grundet de store flammer var det ikke muligt for betjentene at foretage yderligere undersøgelser af gerningsstedet i løbet af natten, og en hundepatrulje fandt heller intet af interesse for sagen i nærområdet. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med branden.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer.

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 06.56 skete der et færdselsuheld på Fuglsangvej i Hammel, hvor en 60-årig mand var involveret i et solouheld, hvor han påkørte et træ frontalt. Føreren var i kritisk tilstand i forbindelse med uheldet og han blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet.

Mandag kl. 07.41 skete der et færdselsuheld på Gammel Møllevej i Ørum Djurs, hvor to køretøjer var involveret i et mindre frontalt sammenstød i en kurve på vejen. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Mandag kl. 14.27 skete der et færdselsuheld på Anelystvej i True ved Tilst i krydset med Skjoldhøjvej. I forbindelse med opbremsninger og glat føre påkørte en 53-årig mandlig bilist en 42-årig kvinde, der kørte i bilen foran. Ingen personer kom til skade og der skete begrænset med materielle skader i forbindelse med sammenstødet.

Mandag kl. 14.32 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i Hørning. Grundet pludseligt opstået haglvejr mistede en 37-årig mandlig bilist herredømmet over sit køretøj og påkørte autoværnet i højre side af vejen. Ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden, der kun medførte en smule materiel skade. Trafikken blev ikke påvirket af uheldet. 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse:• På Axel Munchsvej i Ryomgård begået mellem torsdag d. 9/3 kl. 16.00 og søndag d. 26/3 kl. 12.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi