Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Bilist forsøgte at stikke af og blev fundet af politihund

En 31-årig mand forsøgte onsdag aften at stikke af fra politiet, men endte med at blive fundet af en politihund. 

En patrulje ville kl. 23.25 standse den 31-årige i en rutinemæssig kontrol på Ceres Allé i Aarhus C. Bilisten ville dog ikke holde ind til siden, men satte farten op, og der blev en kortvarig eftersættelse, inden den 31-årig holdt bilen ind og løb fra stedet til fods. 

Hundepatruljen, der parkerede bilen kort efter, blev ledt i rette retning af en opmærksom borger, og kort efter snusede en politihund sig frem til den 31-årige, der sad og gemte sig på en byggeplads. 

Han blev anholdt og sigtet for ikke efterkomme politiets anvisninger, og da han ikke har kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. 

Det viste sig, at manden var søgt til afsoningen af en fængselsstraf, så han blev kørt direkte til arresten.  

**

 

To fædre i slagsmål foran skole

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 8.06 en anmeldelse om, at to mænd var oppe at slås foran Tilst Skole. 

Ifølge vidner på stedet havde de to mænd netop afleveret deres børn, da de af ukendte årsager kom i heftigt skænderi på p-pladsen, og det endte med, at de tog fat i hinanden og slog på hinanden. 

Da politiet kom frem, var mændene væk, men vidner havde noteret nummerpladerne på de biler, som mændene kørte i, og en patrulje kørte senere ud til dem begge og sigtede dem for forstyrrelse af den offentlige orden. De kan nu se frem til en bøde. 

Ingen af mændene var umiddelbart kommet noget til. 

**

 

Fandt kniv og stoffer i lejlighed

Betjente fra lokalpolitiet i Aarhus Vest aflagde onsdag formiddag et besøg hos en 23-årig mand i Aarhus V. Frit fremme på bordet lå en springkniv, som betjentene beslaglagde. 

Fundet fik patruljen til at kigge efter andre ulovlige genstande, og under ransagningen fandt de også nogle tramadolpiller, noget hash og en mindre mængde kokain. 

Den 23-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Kvinde og mand sigtet efter fund af narko

Betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje tog onsdag formiddag hen til en adresse i Aarhus N, efter et tip om, at der skulle være ulovlige stoffer på stedet. 

I lejligheden traf betjentene en 33-årig mand og en 29-årig kvinde, der begge blev visiteret, hvorefter adressen blev ransaget. 

Under ransagningen, som også narkohunde deltog i, fandt specialpatruljen kokain, hash, heroin og psykadeliske svampe, og både kvinden og manden endte med sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 8.44 skete der et færdselsuheld på en p-plads på Agerøvej i Tilst. En 75-årig mandlig bilist bakkede ud fra en p-bås og ramte ind i en 81-årig kvinde, som kom gående bag ved bilen. Kvinden pådrog sig nogle mindre skader, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 75-årige blev sigtet for ikke at have været opmærksom nok, da han bakkede. 

Onsdag kl. 13.36 skete der et færdselsuheld på Hammelvej i Jebjerg ved Langå. En 25-årig kvindelig bilist var i færd med at overhale flere biler og en lastbil, da lastbilen svingede til venstre, for at komme ind til en ejendom, og ramte ind i kvindens bil. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Onsdag kl. 15.03 skete der et færdselsuheld på Christian X’s Vej i Højbjerg. En 17-årig ung mand mistede kontrollen over sin knallert og væltede af, hvorefter knallerten fortsatte og ramte ind i en bil på kørebanen. Den 17-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 16.11 skete der et færdselsuheld på Røndevej i Ebeltoft. En 18-årig mandlig bilist kørte op bag i en anden bil. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 17.37 skete der et færdselsuheld i krydset Christian X’s Vej/Ringvej Syd i Viby. En 38-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 17-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 18.38 blev en 48-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj. 

Onsdag kl. 20.32 skete der et færdselsuheld på Kirkevej i Hadsten. En 15-årig dreng kørte på knallert ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 20.48 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Toldbodgade i Randers NØ. 

Onsdag kl. 21.20 skete der et færdselsuheld i krydset Hornbjergvej/Ågårdvej i Hornslet. En bilist kørte ind i en bil ført af en 51-årig kvinde. Kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den anden bilist kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende. 

Natten til torsdag kl. 3.16 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Erantisvej i Øster Bjerregrav begået mellem tirsdag d. 9/8 kl. 21.00 og onsdag d. 10/8 kl. 7.45
På Havkærparken i Tilst begået onsdag d. 10/8 kl. 6.00
På Vejlby Ringvej i Aarhus N begået mellem søndag d. 31/7 kl. 21.00 og onsdag d. 3/8 kl. 6.00
På Plantagen i Ebeltoft begået onsdag d. 10/8 mellem kl. 11.15 og kl. 12.15
På Solsortevej i Ulstrup begået mellem tirsdag d. 9/8 kl. 12.00 og onsdag d. 10/8 kl. 15.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi