Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anholdt efter truende adfærd

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 15.36 en anmeldelse om, at en 52-årig beruset mand opførte sig truende og aggressivt og gik rundt med en kniv i et boligkvarter i Skødstrup. 

Den 52-årige var på besøg hos en bekendt og var af ukendte årsager blevet sure på nogle af naboerne, som han råbte af, mens han havde kniven i hånden.  

Flere patruljer kørte til stedet, og da de kom frem, var den 52-årige gået alene ind på den adresse, hvor han var på besøg. Han var fortsat opfarende og råbte diverse skældsord efter betjentene. Det lykkedes dog politiet at anholde ham, og ingen personer kom noget til. 

Under anholdelsen kom den 52-årige med flere trusler rettet mod betjentene. 

Den 52-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven, forstyrrelse af den offentlige orden og for trusler mod en polititjenestemand. 

**

 

Kvinde anholdt i lufthavn – sigtet for ulovligt ophold

En 30-årig brasiliansk kvinde blev tirsdag kl. 20.18 anholdt af betjente fra Østjyllands Politis grænsekontrolenhed i Aarhus Lufthavn i Tirstrup, da hun ikke kunne vise en gyldig opholdstilladelse. 

Hun blev sigtet for ulovligt ophold og tilbageholdes nu på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om hun skal udvises af landet. 

**

 

Sigtet for spritkørsel – nægtede at have kørt bilen

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte natten til onsdag kl. 01.58 bag ved en mandlig bilist, som de besluttede at lave en rutinekontrol af. De satte derfor blinket til, og bilisten kørte kort efter ind til siden. 

Inden betjentene steg ud af patruljevognen, så de, at manden skyndte sig at flytte sig over på passagersædet. Her sad han, da patruljen kom hen til bilen, og han nægtede at have siddet bag rattet på noget tidspunkt. 

Det viste sig, at den 26-årige mand var frakendt kørekortet, og da patruljen fik ham til at blæse i et alkometer, viste det en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel i frakendelsestiden. 

Bilen, han kørte i, er ejet af en 29-årig mand, som blev sigtet for at have overladt sit køretøj til en person uden førerret. 

**

 

Mand dukkede op under ransagning med stoffer i lommen

På baggrund af nogle tip tog en patrulje tirsdag kl. 15.48 ud til en adresse i Randers NØ, hvor der skulle være ulovlige stoffer. 

I lejligheden traf betjentene en 53-årig kvinde, som blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da politiet under ransagningen af hendes hjem fandt nogle ulovlige piller. 

Midt under ransagningen dukkede to mænd pludseligt op på adressen. De virkede påvirkede af narkotika og noget nervøse ved politiets tilstedeværelse. Begge blev visiteret, og på den ene, en 55-årig mand, fandt betjentene en beholder med amfetamin, en del salgsposer og en digitalvægt. 

Fundene fik politiet til også at ransage mandens bopæl, hvor der også blev fundet lidt amfetamin. 

Den 55-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Slog og truede personale på værested

En 24-årig mand opførte sig tirsdag eftermiddag så truende og aggressivt på et værested på Thomas Koppels Gade i Aarhus C, at personalet måtte tilkalde politiet. 

Ifølge personalet var den 24-årige kraftigt påvirket af narko og havde slået to ansatte og opførte sig truende over for alle på stedet. 

Da politiet dukkede op på værestedet, løb den 24-årige mod betjentene og råbte af dem, hvorefter han blev anholdt og lagt i håndjern. 

Den 24-årige blev sigtet for vold og trusler mod nogen i offentlig tjeneste. 

**

 

Brand i restaurant i Tilst

Tirsdag kl. 11.16 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i en restaurant på Anelystparken i Tilst

Her var der gået ild i et friturekar, hvorefter det havde spredt sig til ventilationsanlægget, så der opstod brand i taget. Branden medførte en del synlig røgudvikling i området, men var ikke umiddelbart til gene for trafikken eller naboer.

Alle gæster og medarbejdere var ude fra stedet, da politiet kom frem, og ingen personer kom noget til. Der skete større skader på bygningen i forbindelse med branden. 

Omkring kl. 15.30 var brandvæsnet færdige med arbejdet på stedet. 

**

 

Brand i villa ved Rønde

Tirsdag kl. 10.17 blev politi og brandvæsen kaldt til en brand i en villa på Trekronervej i Rostved ved Rønde. En forbipasserende havde opdaget, at der var ild i huset og havde ringet 112. 

En kvindelig beboer i huset var allerede ude, da myndighederne kom frem, og ingen kom umiddelbart til skade ved branden. 

Huset fik omfattende skader i forbindelse med branden, som umiddelbart var opstået i udestuen.

Brandårsagen er endnu ukendt. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 06.34 skete der et færdselsuheld i et t-kryds på Rosbjergvej i Årslev ved Brabrand. En 48-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 32-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 07.41 skete der et færdselsuheld i krydset Kirkevej /Christian X’s Vej i Viby. En pige gik tur med en hund i snor, da hunden pludseligt løb ud over cykelstien, hvorefter en 55-årig kvinde cyklede ind i hundesnoren og væltede. Cyklisten kom umiddelbart lettere til skade ved uheldet. 

Tirsdag kl. 07.42 skete der et færdselsuheld på Urebjergvej i Sabro. Fire biler var involveret i et harmonikasammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 12.58 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj. En 40-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 41-årig mand, der blev skubbet op i en bil med en 44-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 40-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Tirsdag kl. 15.54 skete der et færdselsuheld på Bredgade i Malling. En 38-årig mandlig motorcyklist ramte sammen med en bil ført af en 38-årig kvinde. Motorcyklisten kom umiddelbart lettere til skade ved uheldet. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Sverigesvej i Hadsten onsdag d. 25/1 kl. 01.20
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi