Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bil beslaglagt efter kørsel uden førerret

Mandag aften kl. 20.35 stoppede en patrulje en modkørende bil på Fuglebakkevej i Aarhus V. Føreren, en 19-årig mand, viste sig at køre uden førerret, hvilket han i første omgang blev sigtet for. Et efterfølgende opslag i politiets systemer viste dog, at det var tredje gang inden for den seneste uge, at manden var blevet stoppet, og politiet beslaglagde derfor hans bil bilen med henblik på senere konfiskation.

 

**

 

Besiddelse af hash

To mænd på 39 og 20 år er blevet sigtet for at have været i besiddelse af hash fordelt i mindre poser med henblik på videresalg. Østjyllands Politi fandt de ulovlige stoffer hos mændene i en bil, hvor de havde forsøgt at gemme det, da en patrulje mandag kl. 16.29 stoppede dem på Chr. Winthers Vej i Åbyhøj.

 

**

Kniv i bæltetaske

En patrulje bemærkede mandag formiddag kl. 10.40 en person med mistænkelig adfærd, som befandt sig ved Ceres-krydset på Vesterbrogade i Aarhus C. Ved betjentenes henvendelse virkede vedkommende meget nervøs og svarede usammenhængende, hvorfor han blev visiteret af politiet. Her fandt betjentene en kokkekniv i personens – en 17-årig ung mands – bæltetaske, hvorfor han blev sigtet for at have overtrådt knivloven.

 

**

Spyttede betjent i hovedet

En 18-årig mand blev mandag eftermiddag kl. 16.55 anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand, da han spyttede en politibetjent i hovedet. Episoden fandt sted på Trige Centervej i Aarhus, hvor patruljen var til stede i forbindelse med en anden politimæssig opgave. Her havde den 18-årige mand sat sig ind på bagsædet af en fremmed persons bil, ligesom han også satte sig ind på bagsædet af patruljebilen ved dennes ankomst, hvorfra han spyttede en betjent i hovedet, da han blev bedt om at stige ud,

Senere på dagen – ved midnatstid – blev politiet tilkaldt til Hotel Atlantic i Aarhus, hvor en uønsket person ikke ville forlade stedet. Ved patruljens ankomst viste det sig, at der var tale om den samme 18-årige mand, som tidligere på dagen havde spyttet en betjent i hovedet.

Igen kl. 03.35 modtog politiet en anmeldelse, at en fremmed person havde sat sig ind på bagsædet af en tilfældig borgers bil. Denne gang var der tale om en episode på Circle K på Silkeborgvej, hvor Østjyllands Politi igen fik kontakt med den samme 18-årige mand, der efterfølgende blev kørt hjem til sin bopæl.

 

**

Foldekniv med låsbart blad

En 18-årig mand er blevet sigtet for at have overtrådt knivloven ved at have været i besiddelse af en ulovlig foldekniv med et låsbart blad på et offentligt tilgængeligt sted. Manden blev af en patrulje fundet værende i besiddelse af kniven på Tousvej i Åbyhøj efter anmeldelse om, at en maskeret mand havde bevæget sig rundt i området med mistænkelig adfærd. 

 

**

 

Falsk bankbud afvist af borger

En vaks borger afviste mandag formiddag kl. 11.30 at udlevere sine personlige oplysninger og kreditkort til en fremmed mand, der mødte op på hendes bopæl i Randers NØ og udgav sig for at være fra hendes bank. Den 71-årige kvinde var kort forinden blevet ringet op af en mand, der havde udgivet sig for at være fra kvindens bank og over telefonen fortalt, at en kollega ville afhente kvindens kreditkort.

Østjyllands Politi skal igen opfordre alle borgere til, at man aldrig udleverer hverken sit kreditkort, kontanter eller personlige oplysninger til fremmede. Vi opfordrer også igen til, at man tager en snak med sine ældre pårørende om, hvordan de skal forholde sig til det, hvis de bliver kontaktet af nogen, der udgiver sig for at være fra banken.

 

**

 

Kørsel i narkopåvirket tilstand

En 43-årig mand blev mandag aften kl. 21.21 anholdt, sigtet for at have kørt bil på Nordjyske Motorvej i narkopåvirket tilstand. Anholdelsen fandt sted ved Grundfør-afkørslen nær Hadsten og Hinnerup i sydgående retning, hvor den 43-årige mand blev bragt til standsning af en patrulje. Han blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

 

**

 

Peberspray, hash og machete

Tirsdag kl. 00.30 blev en bil bragt til standsning på Østrevej i Aarhus V, da der var blevet kastet en peberspray ud gennem forreste siderude. I bilen fandt betjentene yderligere én peberspray, en machete og en mindre mængde hash. Tre mænd i alderen 18, 24 og 29 år blev anholdt og sigtet for de ulovlige forhold.

 

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 08.16 skete der et mindre færdselsuheld på Irma Pedersens Gade i Aarhus C, hvor en 26-årig mandlig cyklist ikke overholdt sin vigepligt og med lav fart blev påkørt af en personbil. Cyklisten væltede, men slap fra sammenstødet uden personskade.

Mandag kl. 09:38 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Hobrovej og Vangdalen i Randers NV, hvor en 70-årig mandlig bilist kørte ad Hobrovej og overså en medkørende cyklist, da han foretog et højresving. Cyklisten, en 60-årig mand, som kørte på cykelstien ad Hobrovej, blev slynget over bilens kølerhjelm, men slap fra sammenstødet uden større skader.

Mandag kl. 11.50 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Tilst Parkvej og Tilst Vestervej i Tilst. En 32-årig mand påkørte en 50-årig mand, da han ikke overholdt sin vigepligt i krydset. Der skete ingen personskade og mindre materiel skade i forbindelse med sammenstødet.

Mandag kl. 12.10 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Mariagervej og Nørre Boulevard i Randers C, hvor en 57-årig kvinde blev påkørt af en højresvingende bilist. Bilen blev ført af en 78-årig mand, der i forbindelse med sammenstødet er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Påkørslen medførte hverken person- eller materiel skade.

Mandag kl. 14.31 skete der et færdselsuheld på Sønder Allé i Aarhus C, hvor en bus svingede til højre og ramte to fodgængere i fodgængerfeltet. Begge personer slap umiddelbart med overfladiske skrammer. En 74-årig mand er blevet sigtet i sagen.

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt 5 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

På Hjulby Hegn i Trige begået i perioden fra søndag d. 6/11 kl. 15.00 til 22.30.
På Jacob Knudsens Vej i Åbyhøj begået i perioden fra lørdag d. 5/11 kl. 19.00 til søndag d. 6/11 kl. 01.30.
På Mads Egelundsvej i Spentrup begået i perioden fra fredag d. 4/11 kl. 16.00 til søndag d. 6/11 kl. 23.00.
På Reventlowsvej i Viby J begået i en ukendt periode.
På Storskovvej i Viby J begået mandag d. 7/11 kl. 16.00.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi