Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

Kørte uden kørekort i bil med stoffer

En patrulje foretog natten til tirsdag kl. 1.00 en rutinekontrol af en bil med to mænd på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. De to mænd virkede meget nervøse ved politiets tilstedeværelse, og betjentene fandt hurtigt ud af hvorfor. 

Den 25-årige mand bag rattet viste sig at være ikendt et kørselsforbud og må slet ikke køre bil. Han blev derfor sigtet, og patruljen besluttede sig for at visitere mændene og ransage køretøjet, da de havde mistanke til, at der var stoffer i bilen. 

I lommen på den 21-årige passager fandt betjentene en mindre mængde hash og nogle tramadol-piller, og det gav ham en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer. Ved hans fødder i bilen lå desuden en kniv, som han også blev sigtet for at besidde. 

Gemt under et panel i bilen lå nogle poser med en mindre mængde amfetamin og kokain, som den 25-årige erkendte var hans. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Det endte med, at den 25-åriges to år ældre storebror også blev sigtet – det var nemlig hans bil, som han altså havde lånt ud til en person uden gyldigt kørekort. 

**

 

Sigtet for at slå betjent i ansigtet

En 27-årig mand kørte natten til tirsdag kl. 2.50 på skateboard midt på vejen på Viborgvej i Randers NV, da en patrulje kom kørende bag ved ham. Da manden kørte midt på vejen og virkede påvirket af stoffer, besluttede betjentene sig for at tage kontakt til ham og visitere ham. 

Patruljen fandt en mindre mængde hash i hans lomme, men da den 27-årige ikke ville visiteres videre midt på gaden, valgte betjentene at anholde ham for at visitere ham færdig på politistationen. 

Den 27-årige blev nu meget opfarende og aggressiv og råbte adskillige skældsord mod betjentene, inden han slog den ene i ansigtet med et knytnæveslag. 

Han endte derfor med at blive sigtet for vold og fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Betjenten kom ikke alvorligt til skade. 

**

 

Sigtet for at kaste med flaske

En dørmand på en beværtning i Fiskergade i Aarhus ringede natten til tirsdag kl. 4.05 til politiet, da en 32-årig kvinde foran stedet var meget aggressiv og voldsom. 

Ifølge dørmanden havde han afvist kvinden og et par af hendes venner i døren, da han mente, at de var for berusede. Det fik den 32-årige til at kaste en flaske mod muren ved siden af indgangen til beværtningen, hvorefter hun råbte adskillige skældsord mod dørmanden og hans kollega. 

En patrulje kørte til stedet, og da de kom frem, var den 32-årige kvinde der stadig. Nu rettede kvinden vreden mod betjentene, som hun kaldte diverse grimme gloser. Hun blev til sidst anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. 

**

 

Smed hash ud af bil

En patrulje kørte mandag kl. 20.39 bag en bil på Søndervangs Allé i Viby, da en passager pludseligt smed en pose ud af det ene vindue. Betjentene fik dirigeret bilisten ind til siden og tog kontakt til de tre mænd, der sad i bilen. Alle blev visiteret, og en hundepatrulje blev tilkaldt for at lede efter den genstand, der var smidt ud. 

En 20-årig passager i bilen blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven, da han havde en mindre mængde hash og en kniv på sig. De to andre mænd havde umiddelbart ikke noget ulovligt på sig. 

Det lykkedes en politihund at snuse sig frem til den henkastede pose, som viste sig at indeholde flere stanniolkugler med hash. I første omgang var det dog ikke muligt at knytte nogle af mændene til hashen, og ingen blev derfor sigtet i den forbindelse. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 10.55 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Sønderhøj i Viby. En 41-årig mandlig lastbilchauffør kørte ud i krydset og ramte ind i to biler ført af to kvinder på hhv. 24 og 70 år. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 41-årige mand blev sigtet for at køre over for rødt. 

Mandag kl. 11.33 skete der et færdselsuheld i krydset Damsbrovej/Bølvadsvej i Norring ved Hinnerup. En 34-årig kvindelig bilist svingede til venstre og ramte ind i en bil ført af en 27-årig kvinde, som blev skubbet ind i en bil med en 34-årig mand bag rattet. En dreng på 4 år, der var passager i den 27-åriges bil, kom lettere til skade og blev kørt på skadestuen. 

Mandag kl. 15.40 skete der et færdselsuheld på Gl. Viborgvej i Randers NV. En 28-årig kvindelig bilist svingede ind foran en 27-årig kvindelig cyklist, der ramte ind i bilen og væltede ned på asfalten. Cyklisten pådrog sig nogle mindre skader, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Havkærparken i Tilst begået mellem fredag d. 29/4 kl. 13.00 og mandag d. 2/5 kl. 7.30
På Åbyhøjvej i Hasle begået mandag d. 2/5 mellem kl. 11.20 og 11.25
På Østergårdsvej i Astrup ved Solbjerg begået mandag d. 2/5 mellem kl. 7.00 og kl. 11.27
På Dybkjærvej i Aarhus N begået mandag d. 2/5 mellem kl. 7.00 og kl. 17.05
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi