Bombetrussel i Tilst afblæst uden fund

dato

En bombetrussel rettet mod en privatadresse i Tilst skabte mandag eftermiddag stor alarm. Østjyllands Politi modtog anmeldelsen kl. 14.38, efter en borger havde modtaget et opkald fra et hemmeligt nummer, hvor en stemme hævdede, at der lå en bombe under personens hus på Haurumsvej.

Politiet reagerede hurtigt ved at sende flere patruljer, teknikere, hundepatruljer samt Ammunitionsrydningstjenesten til stedet. Et større område omkring adressen blev afspærret, mens man grundigt undersøgte og gennemgik området. Efter nogle timers intensiv søgning blev afspærringerne ophævet omkring kl. 17.15, da der ikke blev fundet noget mistænkeligt.

En omfattende efterforskning førte politiet til en mindreårig dreng bosiddende på Sjælland. Drengens forældre er blevet kontaktet, og de sociale myndigheder er blevet underrettet om hændelsen. Østjyllands Politi har tidligere modtaget en lignende anmeldelse om en bombetrussel mod en skole i Lystrup, også indtelefoneret af en mindreårig.

Østjyllands Politi understreger alvoren i at modtage bombetrusler og har nu overladt sagen til Nordsjællands Politi, som har overtaget den videre efterforskning. Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport