Betjent bidt under dramatisk anholdelse i Tulipanhaven

Foto: Østjyllands Politi.
Profilbillede

Betjent bidt under anholdelse

Onsdag kl. 17.40 blev en patrulje fra Østjyllands Politi sendt til Tulipanhaven i Tilst efter en anmeldelse om, at en mand var blevet udsat for vold i form af flere knytnæveslag. Ved politiets ankomst blev en 19-årig mand identificeret som mulig gerningsmand, da han matchede signalementet og kun var iført undertøj, som var beskrevet i anmeldelsen. Den 19-årige var tydeligt påvirket og umulig at komme i kontakt med for betjentene.

Han blev derfor lagt i håndjern med nødvendig magt, hvilket han gjorde stor modstand mod. Han blev sigtet for at hindre politiets arbejde og for vold mod en polititjenestemand, da han under anholdelsen bed en betjent i benet.

Udover vold mod en polititjenestemand blev den 19-årige også sigtet for vold mod en 25-årig mand, som han havde slået flere gange i ansigtet med knytnæve. Dette blev overværet af vidner på stedet. Ingen personer kom alvorligt til skade i forbindelse med episoden.

**

 

Trafikindsats i Aarhus Vest og kontrol af knallerter i Skødstrup og Hornslet

Kl. 16.40 observerede en patrulje på Viborgvej i Tilst en ung mand, der kørte på el-løbehjul uden hjelm. Da en betjent forsøgte at stoppe ham ved at stille sig ud på cykelstien, kørte manden udenom og forsøgte at flygte. Patruljen satte efter el-løbehjulet, der hurtigt nåede sin maksimale hastighed på ca. 25 km/t. Efter et par kilometer smed manden el-løbehjulet og forsøgte at løbe fra politiet. Men hans rækkevidde var begrænset, og den samme betjent kunne kort efter indhente og anholde ham. Manden var i besiddelse af en mindre mængde hash.

Kilde: "Betjent bidt under dramatisk anholdelse i Tulipanhaven" og "Ulovlig el-løbehjulstur ender med anholdelse og narkobeslag"