Danmarks største Plantorama henter erfaren centerchef

Foto: Ny erfaren centerchef i Plantorama i Tilst.
Profilbillede
Karoline Andersen

Plantorama i Tilst trækker på erfarne kræfter, når den rutinerede centerchef fra Plantorama Horsens, Brian Ahler, flytter mod nye opgaver og trækker i arbejdstøjet som ny centerchef for Danmarks største havecenter.

12.000 kvadratmeter have- og oplevelsescenter er noget af en mundfuld, men det er opgaven, som den rutinerede centerchef fra Horsens, Brian Ahler, skal løfte og få til at blomstre, når han overtager tøjlerne for Plantorama i Tilst.

Med 14 års erfaring som centerchef og senest opstarten af Plantorama i Horsens i 2017, er det ikke første gang, at Plantorama trækker på Brian Ahlers ekspertise. Og centerchefen er glad for at kunne dele ud af erfaringerne.

"Centeret i Tilst er jo vores nye store flagskib, hvor der både er restaurant, legeområde samt dyre- og boligliv, som tilsammen skaber rigtig mange gode oplevelser for hele familien. Derfor er det også helt forrygende, at jeg har fået muligheden for at bruge mine evner og erfaringer og kan være med til at sætte dagsordenen for centeret i Tilst – jeg glæder mig til at få fingrene helt ned i mulden og skabe nogle gode oplevelser for vores gæster," siger Brian Ahler.

Fingrene i maskinrummet
Siden 2007 har Brian Ahler først drevet havecenteret i Viborg, og sidenhen blev han tilbudt at starte Plantorama i Horsens op fra bunden i 2017. Den drevne centerchef har gennem alle årene dog haft én vigtig regel, som han driver sine centre efter: Han vil også ud på gulvet.

"Den gode kundeservice hos Plantorama har altid været alfa og omega, men den får jeg bare først en fornemmelse af, når jeg selv er ude på gulvet i centeret og møder centerets gæster. Den direkte kontakt betyder, at jeg hele tiden har dialogen om, hvad der virker, og hvad vi kan gøre bedre. Og så giver det mig en god energi at møde de gæster der kommer i Plantorama, som jo er dem, vi overhovedet er her for," siger Brian Ahler.

Det er den energi som betyder, at Plantorama har prikket Brian Ahler på skulderen for at drive flagskibscenteret.

"Vi er utroligt heldige og privilegerede over, at have så skarpe og dedikerede kolleger som Brian Ahler i vores stab. Det understreger også for os, at de interne rokader i Plantorama er en vigtig del af at kunne få de rigtige folk til de rigtige opgaver, og samtidig udvikler og gror vi det potentiale, som vores medarbejdere har," siger Peter Vang Christensen, administrerende direktør for Plantorama.

Nordens største havecenter
Til trods for den solide erfaring bliver Plantorama i Tilst dog den garvede centerchefs største udfordring. En opgave som han glæder sig til at tage på sig.

"Det bliver en omvæltning at gå fra centeret i Horsens på 4000 kvadratmeter til tre gange så mange kvadratmeter og tilsvarende stort personaleansvar. Men det kommer ikke til at ændre ved, at jeg stadig vil ud at møde centerets gæster – så må jeg bare løbe lidt hurtigere i starten, så vi kan nå det hele," siger Brian Ahler.

Plantoramas center i Tilst stod færdig tidligere i år og er med sine 12.000 kvadratmeter et af Nordens største havecentre med både planter, dyr, restaurant og oplevelser for hele familien samlet under et tag.

Kilde: Epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.