Tilst Skole søger en uddannet DSA-pædagog til SFO på fuld tid

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog med særlige evner indenfor DSA, er der hér en unik mulighed for et spændende arbejde på Tilst skole.

 

Vi søger en uddannet DSA-pædagog med følgende profil

 • Du har kompetencer til at arbejde med børn i SFO, der har behov for særlig sprogstøtte. 
 • Du har erfaring med at give sparring og vejledning til kolleger.
 • Du arbejder struktureret og systematisk blandt andet med indsamling af data og udfærdigelse af handleplaner.
 • Du har forståelse for, at du kan gøre en forskel for udsatte børn. 
 • Du er med til at sætte børnenes sproglige udvikling på dagsordenen, så vi styrker og stimulerer sprogtilegnelsen blandt andet gennem gentagelser, visuel støtte og aktivt brug.
 • Du har erfaring med tosprogede børn, samt erfaring med og gode idéer til, hvordan man skaber sproglig stilladsering, læringsrum og deltagelsesmuligheder for alle børn i SFO. 

 

Om stillingen

Tilst Skoles SFO er opdelt i tre fløje. Fløj C for børnene i 0. og 1. klasse, fløj A for børnene i 2. og 3. klasse og fløj F for vores specialklassebørn. Vi søger en DSA-pædagog, der kan være med til at understøtte og igangsætte pædagogiske forløb og aktiviteter for vores børn med særligt sprogstøttebehov. Derudover vil der i stillingen også være understøttende timer i undervisningsdelen, hvor du får en vigtig rolle i at understøtte børnenes læring, udvikling og trivsel med dine DSA-evner.  

Vores SFO har mange faciliteter, der benyttes til at understøtte børnenes læring, udvikling og trivsel. Vi har adgang til hal, gymnastiksal, svømmehal, musiklokaler, billedkunst og meget mere. Derudover har vi gode udelivstraditioner. Hver fløj har hver uge en udedag, hvor der blandt andet køres ræs på vores mooncarbane og laves alverdens mad på bålet. 

Det er vigtigt for os, at du er en synlig pædagog, der skaber struktur og genkendelighed, samtidig med at du tør indgå i aktiviteterne med børnene, når der er behov for det. Det vil bestemt ikke gøre noget, hvis du kan tilføre nye og anderledes aktiviteter til vores SFO, som er med til at inkluderer de flersprogede børn og stimulerer deres sproglige udvikling.

Vi har tidligere været en certificeret idræts SFO, men er løbende i gang med at arbejde med et nyt ståsted for vores SFO. Vi øver os i at være et stærkere læringsfællesskab (SLF) med tydelige dagsordner og samarbejdsaftaler for vores teams, hvor der er plads til reflekterende dialoger og personlig udvikling. Vi har fokus på vores børnesyn og SFO’ens narrativ. Du skal kunne se dig selv som en aktiv medspiller i udviklingsarbejdet på Tilst skole. Hér er vi hele tiden i udvikling og læring. 

 


 

 

Forventninger til dig

 • Du omsætter din DSA-faglighed til praksis. 
 • Du går foran i forhold til at styrke vores i forvejen stærke fællesskab med solide faglige, pædagogiske og omsorgsfulde kvalifikationer.
 • Du har klare pædagogiske holdninger samt en lyst til i fællesskab at skabe motiverende læring og rammer for børnene i SFO. 
 • Du indgår i et forpligtigende læringsfællesskab med dine kolleger i SFO, skolens lærere og ledelsen.
 • Du vil deltage positivt og engageret i de udviklingsprojekter, der er en naturlig del af dagligdagen på Tilst skole
 • Du er optaget af at løse kerneopgaven på bedste vis til glæde for vores børn.
 • Du er nysgerrig på barnets intention.
 • Du er anerkendende og ydmyg i din tilgang til forældre med meget mangfoldig baggrund.
 • Du brænder for at gøre en forskel for vores skønne børn.

 

Om skolen

Tilst Skole er en mangfoldig og spændende folkeskole med et elevgrundlag på 680 elever fordelt fra 0. – 9. klasse og snart 6 specialklasser. Med ca. 85 engagerede medarbejder er det en skole med stor diversitet og faglighed i personalegruppen. Vi har vores egen skolesocialrådgiver, som arbejder forebyggende og er en vigtig sparringspartner for lærere og pædagoger. Vi har mange indsatser i gang hvad angår elevernes faglige udvikling. Dette til gavn for både de dygtige elever og for dem, som har brug for en særlig indsats. Derudover har vi et velfungerende AKT-team og er i gang med udvikling af mellemformer på alle trin. Vi har en dygtig DSA-vejleder, som du vil få et naturligt samarbejde med. 

Vi står overfor et meget spændende projekt. Byrådet har vedtaget at bevillige godt 100 millioner til Tilst hvor de 72 millioner går til Tilst Skole til renovering og optimering af læringsmiljøerne. Vi vil være byens skole for alle byens børn. 

Tilst Skole er en kulturskabende skole, hvor faglighed og fællesskab vægtes højt. Alle elever er velkomne på Tilst Skole, og vi arbejder professionelt samt ambitiøst for at give det bedste skoleforløb til alle, så eleverne udvikler sig mest muligt både fagligt, personligt og socialt. Tilst Skole løfter børnene fagligt langt bedre end man kan forvente og har høj trivsel. 

Skolen er beliggende i et naturvenligt område, i udkanten af Århus – i et særdeles involverende lokalt miljø, med ca. 8 km ind til Århus Centrum og 2 km fra E45.

 

Vi kan tilbyde nye kollegaer en arbejdsplads

 • der er i gang med at udvikle en kultur for stærkere læringsfællesskaber.
 • der fortsat og løbende arbejder med de gode arbejds- og læringsmiljøer.
 • med faglig dygtige og engagerede kolleger.
 • med mulighed for faglig og personlig udvikling i forpligtende professionelle læringsfællesskaber.
 • som er åben for dine input og nye ideer – og glæder sig til at udvikle skolen i samarbejde med dig.
 • hvor vi arbejder for at skabe en god skole for distriktets børn. 

 

 

Ansættelse pr. 1. februar 2024, gerne tidligere hvis muligt.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 14. december.

Ansættelsessamtalerne afholdes mandag d. 18. december fra kl. 14.00

 

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte skoleleder Lone Jørgensen tlf. 29 20 38 85 eller pædagogisk leder Linnea Riber 41 85 69 26

 

Du kan læse mere om Tilst Skole på: https://tilstskole.aarhus.dk

Der indhentes børne – og straffeattest. 

Løn efter gældende overenskomst.

Du skal have bestået, hvad der som minimum svarer til folkeskolens afgangsprøve i mundtlig dansk. 

 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Tåstumvænget 8, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948166

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet