Studerende til studierelevant arbejde på Plejehjemmet Havkær

Profilbillede

Om jobbet:
Vi søger en medhjælper, der kan arbejde fast hver 2.-4. weekend fra 7-15 både lørdag og søndag. Vi mangler en medhjælper, der kan være med til at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne på Havkær, så de får den bedste pleje og omsorg. Samtidig har du mulighed for at passe dit studie og få noget erfaring på dit CV. 

Der vil være mulighed for at bytte vagter eller afvikle ferie, som du optjener under din ansættelse. Vagtens varighed vil typisk være 8 timer eller efter aftale. Udover de faste vagter vil der være mulighed for at tage ekstra vagter i tilfælde af sygdom og i ferieperioder.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt/aftenvagt/nattevagt.

Din profil:
Vi ønsker os ansøgere der,

  • Er fagligt dygtige og nysgerrig på egen udvikling
  • Tager ansvar og arbejder reflekterende med afsæt i en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang.
  • Har gode pædagogiske og kommunikative evner samt mestrer at inddrage borgerne i målsætning for eget liv, og ligeledes formår at inddrage borgerens netværk.
  • Kan og vil arbejde fleksibelt, struktureret og selvstændigt - og trives i en ofte uforudsigelig hverdag.
  • Har flair for at arbejde med og kan anvende IT og dokumentationssystemet CURA.
  • Har en positiv tilgang til arbejdet – ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Ønsker at være en aktiv medspiller i gruppen og bidrage til det gode arbejdsmiljø.
  • Kan erkende og lære af egne fejl.

Derfor skal du vælge os:
Vi er et mangfoldigt team, der består af mange forskellige fagligheder, herunder SOSU-hjælpere, -assistenter, ergoterapeut, fysioterapeut, ernæringsassistenter og en pædagog, som alle har det mål at skabe et meningsfuldt hverdagsliv for vores beboere. 
Vi er en god blanding af medarbejdere med forskellig erfaring, hvilket giver en god dynamik og gode sparringspartnere. Vi tror på, at der skal være plads til alle og det gør os stærke. 

Om afdelingen:
Plejehjemmet Havkær er beliggende i Tilst og rummer 38 lejligheder fordelt i 4 huse. Husene er år tilbage blevet forbundet af gange, så man frit kan bevæge sig mellem husene. Hvert hus har en lille gårdhave med blomster, gyngesofa og mulighed for, at beboerne kan nyde solen med en kop kaffe.   
Selvom plejehjemmet er opdelt i 4 separate huse, så arbejder vi som ét plejehjem, hvor vi er afhængige af hinandens kompetencer.

Vi er et velfungerende plejehjem, hvor vi arbejder struktureret og vil bruge vores tid bedst muligt, så beboerne får den bedste omsorg. Vi vil også gerne arbejde endnu mere med kvalitet i vores hverdag og har masser af ambitioner.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 01.01.2024
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 4-8 timer ugentligt

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til viceforstander på Plejehjemmet Havkær, hverdage mellem kl. 8-13 kan du kontakte Lene Rønde, lenroe@aarhus.dk eller tlf: 20 42 54 81

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 06.12.2023 og stillingen forventes besat senest 01.01.2024. 

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-8 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-12-2023;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944034

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet