Nyt fra Tilst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tilst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

31-årig mand anholdt efter færdselsuheld og voldsom kørsel

Østjyllands Politi fik søndag kl. 13.32 en anmeldelse om, at en bilist kørte hasarderet og meget usikkert på Hammelvej i Langå i retning mod Randers. Ifølge anmelderen ramte bilisten flere gange rabatten, og han foretog en overhaling ind over fuldt optrukne streger. 

Den slingrende bilist kørte efterfølgende på Nordjyske Motorvej, og mens politiet var på vej til stedet, kom der en melding om et færdselsuheld på motorvejen ved afkørslen til Randers C. 

Det viste sig, at bilisten var kørt op bag i en anhænger på en bil ført af en 60-årig kvinde, som umiddelbart ikke var kommet alvorligt til skade. Bilisten, en 31-årig mand, var umiddelbart heller ikke kommet noget til ved sammenstødet. 

Den 31-årige fik foretaget en alkometertest, der viste en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Han blev desuden sigtet for flere færdselsovertrædelser. 

Anklagemyndigheden har vurderet, at der ikke er grundlag for at fremstille den 31-årige i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, og han bliver derfor løsladt efter endt afhøring. 
Han vil dog fortsat være sigtet i sagen.

**

 

Enkelte sigtelser til fodboldkamp i Aarhus

Søndagens fodboldkamp mellem AGF og OB på stadion i Aarhus foregik – set med politiets briller – stille og roligt og uden større uro. 

Det blev dog til nogle enkelte sigtelser for besiddelse af stoffer og maskering. 

En 17-årig ung mand havde en balaclava om halsen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet, hvorefter hans forældre blev underrettet. Samme forseelse blev en 23-årig mand sigtet for. 

En 34-årig mand blev kontaktet af et par betjente, da en vagt havde set ham gå rundt med en joint. Under visitationen af den 34-årige fandt betjentene en mindre mængde hash i hans lommer, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. En 19-årig mand fik samme sigtelse, da han røg en joint foran stadion, og en 26-årig mand, der havde gemt noget skunk på sig, blev også noteret i politiets systemer. 

De sigtede blev bortvist og kan formentligt se frem til en længere karantæne mod at komme på stadion – ud over en bøde for forbrydelsen.  

**

 

Færdsel

Søndag kl. 16.23 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej i Randers NØ. En 30-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 37-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 30-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Søndag kl. 20.19 skete der et færdselsuheld i krydset Honningvænget/Blomstervej i Tilst. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 49-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i Østjyllands politikreds. 

På Rubjergvej i Langå begået mellem onsdag d. 15/3 kl. 10.00 og søndag d. 19/3 kl. 12.50
På Havrebakken i Kolind begået mellem torsdag d. 16/3 kl. 12.00 og søndag d. 19/3 kl. 13.45
På Brohaven i Egå begået søndag d. 19/3 kl. 18.10
På Bærmosehøjen i Trige begået mellem torsdag d. 16/3 kl. 18.00 og søndag d. 19/3 kl. 21.20
På Kalkærparken i Højbjerg begået søndag d. 19/3 mellem kl. 15.00 og kl. 21.15
På Vejlby Ringvej i Aarhus N begået mellem fredag d. 17/3 kl. 16.00 og søndag d. 19/3 kl. 21.35
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi