Engageret social- og sundhedsassistent søges til dagvagt til Pleje og Rehabilitering, Team Tilst

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig assistent til aftenvagt.

Ønsker du at gøre en forskel for de mange ældre mennesker, der bor i Aarhus? Vil du være en del af et rigtig skønt hjemmeplejeteam hvor borgeren er i centrum og hvor vi tværfagligt arbejder for den bedste løsning i borgers eget hjem? En stilling i Pleje og Rehabilitering, Team Tilst giver dig mulighed for at følge borgeren over længere tid, og arbejde med selvværd, selvhjulpenthed og rehabilitering. I Pleje og Rehabilitering, Team Tilst kommer du til at have kolleger med mange forskellige faglige profiler fx ergo- og fysioterapeut, sygeplejerske, ufaglærte, sosu-assistent og sosu-hjælpere.

I Aarhus Kommune er der stor fokus på kompetenceudvikling og derfor er der i Pleje og Rehabilitering, Team Tilst ansat en kompetenceudviklende ergoterapeut og en kompetenceudviklende sygeplejerske, som arbejder med sosu-personalets udvikling ift. den stadigt stigende kompleksitet hos borgerne. De bliver en sparringspartner for dig ift. dokumentation, specifikke kompetencer ved den enkelte borger og meget mere.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten
fortrinsvis at være i aftenvagt.

 

Kandidatens profil:

  • Du er fleksibel og trives med faglig udvikling
  • Du er mødestabil
  • Du trives med målgruppen af komplekse borgere
  • Du kan se dig selv i en rehabiliterende sammenhæng sammen med andre faggrupper
  • Du har humor og kan indgå i en personalegruppe
  • Du har fokus på den gode tone

Du tager ansvar ind i kerneopgaven og kan tage selvstændige beslutninger ud fra givne arbejdsgange

 

Derfor skal du vælge os:

Du skal vælge Pleje og Rehabilitering, Team Tilst fordi vi er et team, hvor vi arbejder på, at der skal være plads til alle borgere og alle medarbejdere. Det er et team, hvor der er lige dele plads til faglig sparring og udvikling og lige dele humor og arbejdsglæde.  

 

Løn og ansættelsesvilkår: 

Stillingen ønskes tiltrådt 01.12.2023 eller efter aftale. Der indkaldes løbende til samtale.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere: 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Anne Ringsted Jacobsen på 51575044 eller anrija@aarhus.dk

 

Ansøgning: 

Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

 

Ansøgningsfristen er den 15.11.2023.

 

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende. 

 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen. 
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913077

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet