Bliv en del af Circle K Tilst som nattesælger - Frihed, fleksibilitet og selvstændighed!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære fremtidige kollega
Lad os sige det som det er. At arbejde som nattesælger hos os er ikke for alle. Men vi tror det er noget for dig! 

Os som arbejder her er vilde med det, og hvis du spørger en af vores uundværlige nattesælgere, hvorfor de elsker at arbejde ved Circle K, kan det ofte koges ned til 3 ord: Frihed, fleksibilitet og selvstændighed. 

For at trives i netop denne stilling skal du nemlig først og fremmest forstå hvad det vil sige at arbejde med frihed under ansvar. Da du primært står alene i butikken når du er på arbejde, har du ansvaret for at det hele spiller i løbet af natten, så vores kunder oplever service i verdensklasse, får serveret lækker mad og får den bedste oplevelse i butikken. Din rolle og dit arbejde som nattesælger vil være altafgørende for at butikken kan køre optimalt resten af dagen. 

Og vi er ikke et sekund i tvivl om, at det er en rolle du kan påtage dig! 

Vi leder efter en positiv teamplayer som:
• Er en rigtig natteravn, der bare arbejder bedst når vi andre ikke gør. Erfaring med tidligere nattearbejde er derfor et plus! 
• Kan lide at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til at ligge en dyd i at smøre de lækreste sandwich og lave den bedste burger. 
• Kan holde hovedet koldt, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft 
• Har en smule rengøringsvanvid, eller blot forstår at vores kunder får den bedste oplevelse med et rent toilet og en ren butik 
• Motiveres af at yde fantastisk kundeservice og ved hvad der skal til for at vores kunder får det bedst mulige pit-stop når de er på farten om natten 

Hvad kan vi tilbyde dig? 
Hos Circle K er der plads til alle! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på, og vi arbejder altid samme som One team! 

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Hvis du har ambitionen om at bygge en karriere, får du unikke muligheder i Circle K, så længe du har den motivation der skal til. 

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du blandt andet få gode medarbejderrabbatter på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer i alle vores butikker. 

Derudover tilbyder vi: 
• En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring! 
• Fordelagtige lønninger og nattillæg  
• Og ikke mindst, Danmark bedste kolleger! 

Så hvis du vil have et job, hvor du har fri om dagen men ejer natten, så send os din ansøgning med det samme, og så lover vi dig, at du bliver en del af et fantastisk team på Circle K Tilst.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager Kevin Mojabi på tlf nr: 86 24 15 72.

Antal timer:
Ca. 20 timer om ugen. Mulighed for flere timer i perioder.

Ansøgningsfrist:
Løbende 

Tiltrædelse:
Løbende

Som en del af rekrutteringsprocessen, indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Hos os behøver du, hverken CV eller ansøgning for at søge job. Når du trykker på ”ansøg nu” kommer du til en portal, hvor du skal svare på nogle spørgsmål om forskellige arbejdssituationer, som samtidig giver dig et indblik i, hvordan det er at arbejde i Circle K.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

På vej i den rigtige retning - vil du være med?
Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc. 

Hos Circle K arbejder vi for, at transporten i Danmark bliver mere klimavenlig. Nærmere bestemt arbejder vi for, at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere her, og bliv klogere på den grønne omstilling, du måske ikke havde regnet med, at du kunne blive en del af https://www.circlek.dk/groenomstilling   

Om os
Circle K er en af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi 225 Circle K butikker og i alt 434 lokationer (Circle K, Ingo, 1-2-3). 

Vi er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer, og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden bl.a. i Canada, USA, De Baltiske Lande, Skandinavien, Irland, Polen og Hong Kong. 

Vores mission er enkel: Vi ønsker at gøre rejser nemmere og mere behagelige for vores kunder. Vi er kendt for nyskabelse indenfor conveniencesektoren og for vores spidskompetence, som er lækker mad og drikke til danskerne på farten

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Circle K Danmark A/S, Tilst - Mundelstrup, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064113

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet