Ambitiøs og nærværende Pædagog søges til vuggestuen i Æsken

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Æsken er en veldrevet og velfungerende integreret institution, med høj faglighed og stort hjerte for børn og forældre.

Vi er ambitiøse på børnenes vegne og har det enkelte barns trivsel og udvikling i centrum i alt hvad vi foretager os. Vi søger hele tiden at give barnet de bedste muligheder for, at trives og udvikle sig et læringsmiljø hvor tryg tilknytning er fundamentet.

Nærvær, positive relationer, tryghed og anerkendelse, ved vi får det bedste frem i alle børn og vi arbejder professionelt ud fra et fælles barnesyn og stærke værdier. 

Alle børn og forældre skal føle sig velkomne og mødes med varme og omsorg. Børn er noget ganske særligt i vores øjne.

Mangfoldighed ser vi, som en styrke og tror på, at stærke fællesskaber og det at høre til, er centralt for børnenes udvikling og trivsel.

Vi er optaget af at udvikle vores faglighed løbende, således vores tilgang til kerneopgaven står på skuldrene af evidens og forskning. Vores pædagogiske afsæt er funderet i neuropsykologisk relationel pædagogik. Vi arbejder i hele Tilst dagtilbuddet med et aktionslæringsforløb, hvor arbejdet med - og implementeringen af - læreplanen er det fælles afsæt. 

For at sikre at nye medarbejdere er klædt på til opgaven afholder vi løbende særlige læringsdage for nyansatte.

Vi brænder for at forfine vores pædagogiske miljøer og tilgang igennem refleksive dialoger med kollegaer og forældre. Derfor prioriterer vi løbende efteruddannelse af hele personalegruppen.

Personalets mange og alsidige kompetencer bringes i spil på tværs af huset for hele tiden at sætte det stærkeste hold omkring børnene. Vi arbejder ud fra præmissen – Den, der har evnen, har ansvaret.

Vi er bevidste om, at vi stiller høje krav til dig som vores medarbejder, derfor vil vi gerne passe på dig.

       

 

 

 

 

 

Vi tilbyder:

 • Åbne døre til vores pædagogiske leder. Medarbejdere kan altid stille spørgsmål og søge sparring både på tværs af kollegaer men også ved den pædagogiske leder.
 • Mulighed for vejledning og sparring med dagtilbuddets pædagogiske vejleder.
 • En klar holdning til, at ”den der har evnen, har ansvaret”, hvilket i praksis betyder, at du har mulighed for at gøre det du er god til og som giver dig energi.
 • Mulighed for kurser og faglig udvikling.
 • Vi er fleksible i forhold til hvor mange timer ugentligt du ønsker.
 • ”On-boarding” med dagtilbuddets pædagogiske vejledere, som sikrer at nye medarbejdere får mulighed for at fordybe sig i dagtilbuddets faglige ståsted og værdier.
 • Kontinuerligt arbejde med en åben, nysgerrig og anerkendende omgangstone, som sikrer det gode samarbejde til børnenes bedste.
 • Vi har i æsken vores egne bus, og adgang til ørnereden eller man kan tag en tur i nærområdet på institutionens ladcykler (med motor!).
 • Plads til både den faste, forudsigelige struktur og skæve, spontane input som tager udgangspunkt i børnenes idéer eller de muligheder dagen bringer. 
 • En holdning til, at så længe vi som voksne har børnenes perspektiv og vores faglighed forrest, kan næsten alt lade sig gøre. 

 

Lidt mere om os:

Som pædagog i Æsken er man en betydningsfuld del af et team, som i fællesskab tager ansvar for at løse opgaverne omkring at støtte alle børn i deres læring, udvikling og trivsel. Teamet består af en god blanding af nyere medarbejdere og medarbejdere, som har været i huset i mange år. Vi har en overbevisning om, at alle medarbejdere er bedst i stand til at skabe trygge, udviklende rammer for børnene, når de selv er i trivsel i deres arbejde. 

Derfor er vores arbejdsmiljø i højsæde, vi arbejder som hus hele tide på at styrke og bevare den gode trivsel som allerede er eksisterende.

 

 

 

Skal du være vores nye kollega?

 • Kan du mærke arbejdsglæden spire ved at læse hvilken arbejdsplads vi er?
 •  Glædes du over at udvikle dig sammen med kollegaer? 
 • Finder du motivation i, at være medskaber af de bedste læringsmiljøer for barnet? 

Hvis du kunne svare ja til det hele, så skal du da være vores nye kollega! Vi glæder os til at høre fra dig med det samme, så du kan fortælle hvad du kan tilbyde os – vi indkalder nemlig til samtaler løbende. 

 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
  
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Græsvangen 125, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912255

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet