Aarhus Kommune: SOSU-hjælper eller assistent til Plejehjemmet Havkær i fortrinsvis dagvagt

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi mangler en kollega, der har lyst til at være en del af vores team! Vil du være med til at bidrage til, at vores beboere får en meningsfuld hverdag, hvor din faglighed bliver bragt i spil? Vi sørger for, at du får en grundig tilrettelagt intro uanset, om du er nyuddannet eller mange års erfaring i bagagen, for vi mener, at det er med til at give dig den bedste start hos os. Hvis det lyder som noget for dig, så læs endelig videre omkring stillingen hos os.

Stillingen er på 37 timer eller efter aftale, det er primært bestående af dagvagter. Derudover arbejder vi hver 3. + hver 12. weekend på et 12 ugers rul, dog er hver 2. weekend også en mulighed. 

Hos os er vi et tværfagligt team bestående af SOSU-hjælpere, -assistenter, ergoterapeut, fysioterapeut, ernæringsassistenter, pædagog, som alle har det mål at skabe et meningsfuldt hverdagsliv for vores beboere. Derfor arbejder vi struktureret med forløbsmodellen og mennesketavler, hvor vi triagerer beboerne ud fra eventuelle ændringer i deres habituelle tilstand. 

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten
fortrinsvis at være i dagvagt.

Din profil:
Du er uddannet SOSU hjælper eller assistent

Du brænder for at skabe kvalitet i din arbejdet med beboerne

Du arbejder struktureret og selvstændigt

Du trives i en hverdag, hvor arbejdsopgaver er vekslende 

Kommunikativ er du stærk og kan hovedet koldt i pressede situationer. 

Du kan varetage den nødvendige daglige dokumentation i CURA

Derfor skal du vælge os:
Vi er et mangfoldigt team, der består af mange forskellige fagligheder, herunder SOSU-hjælpere, -assistenter, ergoterapeut, fysioterapeut, ernæringsassistenter og en pædagog, som alle har det mål at skabe et meningsfuldt hverdagsliv for vores beboere. 
Vi er en god blanding af medarbejdere med forskellig erfaring, hvilket giver en god dynamik og gode sparringspartnere. Vi tror på, at der skal være plads til alle og det gør os stærke. 

Om afdelingen:
Plejehjemmet Havkær er beliggende i Tilst og rummer 38 lejligheder fordelt i 4 huse. Husene er år tilbage blevet forbundet af gange, så man frit kan bevæge sig mellem husene. Hvert hus har en lille gårdhave med blomster, gyngesofa og mulighed for, at beboerne kan nyde solen med en kop kaffe. 

Selvom plejehjemmet er opdelt i 4 separate huse, så arbejder vi som ét plejehjem, hvor vi er afhængige af hinandens kompetencer.

Vi er et velfungerende plejehjem, hvor vi arbejder struktureret og vil bruge vores tid bedst muligt, så beboerne får den bedste omsorg. Vi vil også gerne arbejde endnu mere med kvalitet i vores hverdag og har masser af ambitioner.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt d. 01.12.23 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
  
Ugentligt timetal:
37 timer eller efter aftale

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Camilla Skov Andersen på 23323134 eller osc@aarhus.dk, kun henvendelser på hverdage mellem 8-13

Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

Ansøgningsfristen er den 22.10.23.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset ”Velkommen om bord” på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time.
Du skal bruge Microsoft Edge eller Google Chrome browser. Internet Explorer kan ikke køre Eloomi 
For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr.

Du finder Eloomi på: Aarhus Kommune | Login (eloomi.com) Her skal du:

1. Indtaste dit navn, efternavn og din e-mailadresse
 2. Under ”TEAM” vælge ”Borger”
 3. Trykke ”Opret bruger”
 Du får nu tilsendt en aktiveringsmail, hvor du kan oprette en kode. Koden skal bestå af minimum otte karakterer og indeholde både store og små bogstaver, tal og specialtegn.  
Tryk nu ”Aktiver bruger”. 
Herefter har du adgang til Eloomi og de borgerrettede kurser, vi udbyder – herunder ”Velkommen om bord”.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/sosu-hjaelper-eller-assistent-til-plejehjemmet-havkaer-i-fortrinsvis-dagvagt/aafili/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5910007

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet