1 Pædagogmedhjælper til Børnehuset Søhøjen. Vi søger en pædagogmedhjælper til vuggestuen fra 1.4.24 – 30,50 time om ugen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Søhøjen søger en pædagogmedhjælper. Vi ønsker, at du kan blive hos os minimum et år.

 

Har du erfaring med at arbejde i daginstitution, bliver vi glade, men det er ikke et krav – så længe du har mod på at lære noget nyt og kan bidrage aktivt i hverdagen.

 

OM JOBBET: 

Begejstres du over at være i selskab med børn? Kan du se værdien i at arbejde i små grupper, med egne relationskompetencer og de daglige rutiner som læringsmiljø? Så vil vi meget gerne høre fra dig:)

 

DIN PROFIL:

Vi forventer at du:

  • går i øjenhøjde med børn, er empatisk og har mentaliserings evne. Er optaget af barnets perspektiv og møder barnet med positive forventninger og med en tro på at barnet altid gør, det bedste det kan. 
  • kan arbejde selvstændigt med børn i mindre grupper – og igangsætte aktiviteter på eget initiativ, ud fra børnenes interesser.
  • du skal kunne arbejde efter anvisning fra pædagogerne, så du støtter op om de pædagogiske indsatser og aftaler, der er i huset.
  • er ansvarlig, stabil og fleksibel ift arbejdstider
  • har overblik, er initiativrig og handlekraftig – både ift aktiviteter med børn og daglige praktiske gøremål
  • er udadvendt, positiv, nærværende og engageret – både når det lykkes, og hvis noget er svært.
  • at du har tålmodighed, kan håndtere udfordringer og kan arbejde med gentagelser
  • skriver om dine interesser og hvad dine fremtidsplaner er.

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Vi tilbyder:

 

  • en arbejdsplads med en god normering, og fokus på kerneopgaven: børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse
  • en struktureret hverdag, hvor der prioriteres at være i mindre grupper med øje for at skabe gode læringsmiljøer for børnene. 
  • et job, hvor du bliver en del af et socialt og fagligt fællesskab med dygtige og erfarne kolleger, der er gode til at hjælpe hinanden.
  • en personalegruppe på 23 ansatte, som vægter faglighed, kvalitet i opgaven, udvikling og humor højt. 

OM OS

Børnehuset Søhøjen er en del af Dagtilbud Tilst, som består af ni institutioner.

Vi har ca 60 børnehavebørn og 26 vuggestuebørn, fordelt på 2 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper (vores lille specialgruppe med 5 børn er tilknyttet den ene børnehavestue). Vi har en vidunderlig gymnastiksal, hvor der er plads til både kolbøtter, mindfulness, fælles gymnastik og juletræsfest.

Søhøjens børn og forældre er en vidunderlig flok. Knap 20% af vores børn er to-sprogede, nogle børn har særlige behov og funktionsnedsættelser – og fælles for dem alle er, at de er værdifulde og med til at gøre Søhøjen til et dejligt sted at være både barn og voksen. 

I Søhøjen vægter vi en anerkendende, nysgerrig kommunikation, og en løsningsorienteret tilgang – med barnet i centrum. Vi stiller høje krav til faglighed, og har eksempelvis sat faglige refleksioner og drøftelser ”på dagsordenen” på såvel månedlige personalemøder, stuemøder, personaledage og ved både spontan- og planlagt sparring – hvor vores faglige fyrtårn også deltager. 

Vi vægter nærvær og små grupper og tager udgangspunkt i barnets behov og formåen. Dagen har faste rammer men med plads til nye input og spontan fordybelse. Vi har busser til rådighed flere gange ugentligt, hvilket giver mulighed for ture ud af huset med fokus på udeliv og naturoplevelser.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

HVIS DU VIL VIDE MERE

Ansøgningsfrist den 18.3.24

Samtaler afholdes d. 21.3.24 - i tidsrummet 9-14

Har du søgt ind på studie til sommer, eller har planer om at gøre det, så send os venligst ikke en ansøgning:)

 

 

 

 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Søhøjen 58, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6010379

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet